tiistai 3. tammikuuta 2012

uusivuosi uudet kujeet

Sori tää postaustauko nytte !!!! en o saanu kuvii siirrettyy koneelle ja sit sen seurauksen en o oikee kirjotellukkaa, koska vihaan postauksii jos niis ei o kuvii :s XD Nonii eka siis joulusta ? Joulu oi ihan samallainen ku muinki vuosin, koko perhe kotona, hyvää ruokaa, ja paljon lahjoja, ja loppu illast lähin sit Heidille (: <3 Tosiaa en jaksa joulusta selitellä sen enempää vaa täs kuvii (:

 leivoin glögi kakkua !
 Sallilta sain ton kirjan lainaa, SUOSITTELEN SUURESTI LUKEMAA, en o ite lukenu viel kokonaa mut tuntuu niin hyvältä kirjalta jo alusta asti et suosittelen !

 joulukoriste sotkuja










 tein Tahvolle oman paketin<3
 Sain Jossult tollasen joululahjaks, siin on rasva, suihkugeeli ja huulirasva, rakastuin noihi kaikkii !<3
 Ja sit mummon haudalta... :(




 Tossa osa joululahjoista (:


Joo sit joulun jälkee seuraavan aamuna lähin heti Heidin kaa ! :---) Heidin kaa olin joulun jälkee melkee jokapäivä, ja käytii Heidin ja Sarin kaa lenkillä, Sari piti meille ihanaa jumppaa, naurettii ja säädettii (:







Ja hei mitä te muuten tykkäätte tost paidasta ?!?!? en o oikee käyttäny sitä ku en tiie et onks se hiano, mitä mieltä te ootte ?!!? sanokaa rehellisesti !

Tosiaa sit lähin uudenvuoden viettoo jo perjantaina ! menin ekaks Heidille ja Nooralle yöks ja sit ihan uudenvuodenyöks Kallelle!<3 Uusvuos oli mitä parhaimpii pitkäst aikaa !!!! Tutustuin uusii ihanii ihmisii, naurettii, riehuttii, käytii läpi Korian kaikki autiotalot, tehtii lävistyksiä, katottii Risto Räppääjää, Scary Movie 3 ja Saw, ja halailtii, pussailtiin, lämmitettiin toisia kylmässä ja nyt ikävöidään toisiamme !  Tossa nyt pari kuvaa mun reissulta (:



 EDUSTAN, Noora<3<3<3<3

 Käytii siel yhes autiotalos ni siel oli kynttilöit ympyräs siel jossai persees,
me sytytettii ne ja jäätii Minnan kaa KAHESTAA sinne ja sit joo.... ei toistu..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti