maanantai 21. marraskuuta 2011

salkkareitta, huippista, ja kuvailua

heipsut taas (---: Tänää on ollu aika tavallinen päivä. Aamulla aikasin herätys kouluu. Koulussa oli ihan tavallinen päivä, itseasias vähän parempi ku tavallisesti , ja oon nyt niiin ilonen parin asian puolesta (--:
Koulun jälkee menin kotii syömää ja dataa ja sit menin Sallin luo tekee tät blogii (--:
Sit mä lähin Sallilt Tinjalle ja Tinjan kaa me katottii vähä aikaa telkkaa ja lähettii sit Even ja Lisan kaa ulos. No mut ulkon me ei viihytty varmaa ku 15 minuutti ja sit me mentii Evelle kattoo salkkareita (--:
Siin tuli sit myös otettuu vähän kuvii ja sen semmosta (---: Sit ko salkkarit oli loppu ni Eve ja Lisa lähti käyttää oskuu, Even koiraa siis lenkillä ja me Tinjan kaa juostii äkkii Tinjalle kattoo huippista (--: Huippis oli toisinaa aika pettymys ko mun mielest parhain ihminen putos sielt ja ne 2 muut paskaa pääs viel toisee finaaliosaa, mut joo elämä on :--Dd ja nyt huippiksen jälkee istun tääl Tinjal dataamas ja ootan et toi Tinja sais noi kuvat koneelle et saisin lisättyy niit tähän samaa postauksee ettei tarvis alkaa eriksee niit kuvii laittelee :--) Mut joo eipä se nyt taida onnistuu et illal luultavasti tulee sit niit kuvii (--:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti